Solita Puype

Ik woon sinds 2001 met mijn gezin in de Morvan. Vanuit de opleiding Creatieve therapie heb ik een aantal jaren met vluchtelingen in alle leeftijden gewerkt. Nadat we geëmigreerd zijn heb ik verscheidende korte opleidingen gevolgd in systemisch werk/gezinswerk.

Het werken met jongeren in de Morvan is in 2010 op mijn pad gekomen. In 2011 heb ik met mijn toenmalige collega Clé de Voûte opgericht. Vanuit eigen ervaring weet ik dat we als mens, jong of oud, in onze kracht komen als we ervaringen met inzicht kunnen combineren. Het is bij dat leerproces van belang dat verantwoordelijkheid gedragen wordt, of er nu goede of verkeerde keuzes gemaakt worden. Ik geloof dat elk mens in staat is voor zichzelf het leven lichter te maken en soms is de weg daar naartoe een geitenpad.

In mijn begeleiding zal de rode draad zijn: het weer in contact komen met wie je bent, wat je wilt in het leven en wat daar op dit moment voor nodig is. Samenwerking en openheid met de belangrijkste personen in jouw leven is dan onmisbaar.

Een traject in Frankrijk is een avontuur en jij beleeft het.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.